Gruva - avdeling | Einaren Barnehage

Gruva 4-6 år

Gruva er avdelingen med barn fra 4-6 år. Vi har fokus på det enkelte barn, og at alle skal bli sett individuelt. På avdelingen står humor og glede høyt på dagsplanen. Vi mener at humor er en viktig forutsetning for læring og utvikling. Det skaper trivsel, og barn og voksne ler mye sammen hver eneste dag. På avdelingen får alle barn et navn nummer to, dvs. et tøysenavn. Dette gjelder også de ansatte på avdelingen. Dette skaper fellesskap, glede og latter, og vi lærer barna å ikke ta seg selv så høytidelig.

Vi går mye på tur og bruker nærområdet rundt oss. Vi benytter de flotte turløypene, de ulike lekeplassene på Gulset, drar på toppturer, går i lysløypa og bruker idrettsanlegget på Kollmyr skole.

Førskolegruppa:

På førskolegruppa går barna det siste året i barnehagen før skolestart. Her skal barna få opplevelser sammen med andre, og vi forbereder barna til skolegang. Vi har fokus naturopplevelser, og drar på ulike utflukter bl.a. til biblioteket, NAF minibane, Turbotråkk og Matfestivalen. Vi farter rundt med både buss, tog og maxi-taxi. I løpet av det siste året i barnehagen skal vi sammen skape gode minner som barna forhåpentligvis vil bære med seg resten av livet.