Vestre Einaren 5, 3744 Skien

Man - Fre: 07:15 - 16:30

Fysikk og kjemi i barnehagen

I barnehagen vår har vi jevnlig «dagens eksperiment». Her har vi naturfag, fysikk og kjemi i fokus. Sammen med barna utforsker vi, undrer oss og eksperimenterer med teknologi og naturfenomener. Her ser får dere innblikk i noen av eksperimentene vi har gjort.

Inspirerende lekemiljøer

«Leken skal ha en sentral plass i barnehagen, og barnehagen skal inspirere til, og skape rom for ulike typer lek» (Rammeplanen s.20) På Kjempa avdeling har barna vist stor interesse for sykehus og legekontor, bli med inn for å se det nye lekerommet.

Ny pil hytte

Vi har satt opp en pilhytte for å skape et hyggelig naturlig og litt skjermet miljø. Her kan barna utfolde seg i rollelek i sin egen lille hytte.

Jordkloden

I barnehagen skal vi legge til rette for barns medvirkning. Temaet omkring JORDKLODEN oppstod ved at barna selv viste stor interesse for dette.

Åpen dag – Bli med inn til oss

Fra 1. august har vi 15 ledige plasser hos oss, da vi i år har en stor gruppe barn som skal videre på skolen. I denne sammenheng inviterer vi til «Åpen dag».