Om Einaren Barnehage

Vår barnehage har sentral og flott plassering i Einaren boligfelt, på Gulset i Skien kommune. Med solrik og avskjermet beliggenhet, nyter barna det store, flotte uteområder for lek og utfoldelse. Vi gleder oss over de fantastiske turmulighetene som finnes i Gulsetmarka. Turer til bl.a. Åletjern, Rådyrskogen, vanntårnet og toppturer gir variasjon og skaper begeistring. Nærheten til Kollmyr skole, Gulsethallen og idrettsanlegget, gjør det mulig å benytte fasilitetene her.

Barnehagen har 3 faste avdelinger som gjør det enkelt for barn og foreldre å få god oversikt. Barn i alderen 0-2 år er samlet på en egen småbarnsavdeling, og bidrar til økt trygghet for de minste. I tillegg er det egen førskole-gruppe, hvor det fokuseres på skole-forberedende aktiviteter.

Avdelinger i Einaren Barnehage:
Guli for barn i alderen 0-2 år
Kjempa for barn i alderen 2-4 år
Gruva for barn i alderen 4-5 år

Les litt om oss | Einaren Barnehage på Gulset i Skien

I vår barnehage legges det særlig vekt på foreldresamarbeidet, og hente- og bringe-situasjonen er viktige arenaer for god kommunikasjon. Engasjerte og positive foreldre bidrar til god stemning og verdifullt samarbeid.

Barnehagen har et godt kvalifisert, stabilt og dyktig personale. Det fokuseres på lek, humor og glede, og de ansatte byr gjerne på seg selv!

Einaren barnehage ble etablert i 1990. Vi er en privat barnehage, et samvirkeforetak, hvor foreldre er medlemmer av foretaket og dermed eiere av barnehagen. Vi har et godt foreldresamarbeid hvor personalet og foreldre jobber tett sammen til det beste for barna våre!

I år feirer barnehagen 30 år, og det er vi glade og stolte over!

Hos oss serverer vi full kost, og barna får et varmt måltid hver fredag. Vi har én fast turdag i uken, i tillegg til mange uteaktiviteter.

Kontakt styrer Lene Heimholt for spørsmål angående plass, eller kom innom en tur så gir vi dere en hyggelig omvisning.

Velkommen til oss!